DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 03.05.2022 09:19:53 

Donarova samota - Jízdárna Litoboř

Akce 2012

Akce roku 2O12

 

22.9.2012  -  Hubertova jízda - Litoboř

22. 9. u nás proběhla tradiční hubertova jízda, již po jedenácté. Sraz účastníků byl u statku v Litoboři, pro malé jezdce byly připraveny hry a soutěže na koních. Každý zúčastněný dostal mašli. Odjezd byl naplánován na 11 hodinu směr Ratibořice. Jezdci zdolávali umělé a přírodní překážky na loukách. Jelo se po loukách, lesních a polních cestách. Po 15. hodině jsme se vracely brodem přes řeku Úpu na Světlou zpět do Litoboře. 


červenec-září 2012  -  Vytrvalostní závody (endurance) - různá místa

Tento rok jsme se pravidelně zúčastňovali vytrvalostních závodů.

Borotín (7.7.): Šárka Prouzová (Kuba) - ZDE

Vilémov (28.7.): Šárka Prouzová (Kuba), Káťa Gregová (Kardinál) - ZDE

Vrchovany (18.8.): Šárka Prouzová (Míša), Martina Šimková (Kardinál) - ZDE, ZDE

Most (15.9.): Šárka Prouzová (Míša), Káťa Gregová (Kardinál), Míša Sedláčková - ZDE, ZDE, ZDE


červenec-srpen 2012  -  Dětské letní tábory - Litoboř

V letních měsících proběhly 4 turnusy dětských táborů. Děti měli bohatý program, jízdy na koních, pšetřování koní, koupání v bazénu, různé hry a výlety, puťák na koních. Turnusy byly rozděleny dle zkušenosti jezdců - od začátečníků po pokročilé.

1. turnus - ZDE

2. turnus - ZDE, ZDE, ZDE, ZDE

3. turnus - ZDE, ZDE

4. turnus - ZDE, ZDE

  


23.6.2012  -  Mezinárodní šampionát Welsh pony a Cob - Hradec Králové

Zúčastnili jsme se Mezinárodního šampionátu Welsh pony a Cob v Hradci Králové s koníkem Marantou a Káťou Prouzovou a Kristýnkou Lelkovou. Obdrželi jsme 1. místo v kategorii Lead Rein-b (Dítě na poníku s vodičem).

Fotografie ZDE

  


2.6.2012  -  Hry na koních a bez koní pro malé i velké, Sraz pražských krysaříků - Litoboř

Fotografie ZDE, ZDE, ZDEa ZDE

Výsledky soutěží Hry s koňmi:
Opičí dráha s vodičem - 1. místo: Adélka Šulcová a koník Jessie, 2. místo: Katka Kočí a koník Jessie, 3. místo: Jirka Svoboda a koník Maruška; Opičí dráha bez vodiče - 1. místo: Katka Gregová a koník Jessie, 2.–3. místo: Monika Balcarová a koník Jessie, 2.- 3. místo: Eliška Vaňková a koník Shierly; Parkurek (překážky, křížky) - 1. místo: Monika Balcarová a koník Jessie, 2. místo: Katka Gregová a koník Ejmi, 3. místo: Iva Voborníková a koník Ejmi; Opičí dráha na papírovém koni - 1. místo: Adélka Šulcová, 2. místo: Kryštof Brouk, 3. místo: Kristýna Lelková.

Výsledky Srazu pražských krysaříků: soutěž Přehlídka jednotlivců - 1. místo: Dana Škubalová a pejsek Lupin, 2. místo: Káťa Prouzová a pejsek Julinka, 3. místo: Lucie Michálková a pejsek Mája; soutěž Přehlídka skupiny - 1. místo: Paní Prouzová, 2. místo: Paní Malá, 3. místo: Paní Škubalová; soutěž Dovednosti - 1. místo: paní Košťálová a pejsek Efi, 2. místo: paní Michálková a pejsek Mája, 3. místo: pan Seifrt a pejsek Matyáš.

  


5.5.2012  -  Dračí slavnosti - Trutnov

Zúčastnili jsme se s koníky Dračích slavností v Trutnově. 

Video ZDE


13.5.2012  -  Hry na koních a bez koní pro malé i velké - Litoboř

Na programu byly různé soutěže: opičí dráha s vodičem a bez vodiče, kde měli soutěcí za úkol překonat různé překážky (přenesení hrníčku plného vody z jednoho bodu do druhého, projetí mezi 2 kavaletami), parkurky a opičí dráha na papírovém koni.

Fotografie ZDE , ZDE, ZDE, ZDE a ZDE