DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 03.05.2022 09:19:53 

Donarova samota - Jízdárna Litoboř

Akce 2009

 

Akce roku 2OO9 

 

27.-30.12.  Zimní tábor u koní na statku - Litoboř

 

21.10.   Hubertova zábava pro handicapované - Litoboř

Ve středu 21.10. jsme uspořádali hubertovu zábavu pro handicapované. Klienti se mohli svést ve voze, proběhla diskotéka s občerstvením.

 

26.9.  Hubertova jízda - Litoboř

V sobotu 26.9. úspěšně proběhla Hubertova jízda, již 8. ročník. Trasa vedla z Litoboře do Babiččina údolí a zpět. Jezdci cestou zdolávali jak umělé, tak přírodní překážky, v Ratibořicích se brodili v řece Úpě. Chtěli bychom velmi poděkovat všem ochotným, kteří pomáhali při stavění překážek, Věrce, bez které by nám nefungovalo občerstvení a sponzorům: KSK Bono, Primator a p. Kárníkové. ZDE si můžete prohlédnout fotografie, děkujeme za ně rodině Kohoutových. Další fotky v galerii Míši Vondrové ZDE, od Klárky ZDE a další fotky ZDE.

 

8.8.   Slavnosti lidových řemesel - Kohoutov

V sobotu 8.8. proběhly v Kohoutově u Dvora Králové n.L. Slavnosti lidových řemesel. S našimi koníky jsme byli povozit hlavně dětské návštěvníky této akce. Řemesla se moc líbila, moc bychom chtěli poděkovat Kátě, Týně a Báře za pomoc. Fotky zde.

 

1.8.   Jezdecké odpoledne pro děti a dospělé - Litoboř

V sobotu úspěšně proběhly závody Jezdecké odpoledne pro děti a dospělé. Velmi děkujeme účastníkům, všem dobrovolníkům za spolupráci a spoluúčast a sponzorům KSK Bono a.s., obchod s jezdeckými potřebami Prohippo, Rund Jaroměř, rodině Kohoutové a Pacholíkové. Na této stránce si můžete prohlédnout fotografie, kdo soutěžil a jiné informace o této akci.

 

17.-25.7.   Dětské tábory - Litoboř

Fotografie z dětského tábora najdete v galerii.
 

3.7.  Vytrvalostní jízda (endurance) - Pardubice, dostihové závodiště

S Jessie jsme se účastnili Mistrovství republiky v Pardubicích na dostihovém závodišti. Pořádání endurance pro dostihový spolek bylo pro ně premiérou. Na programu bylo 6 kategorií s trasami od 30 do 60 km. My jsme jeli 45 km (stupeň Z) a úspěšně dokončili trasu.

  

 

27.6.  Jezdecké odpoledne pro děti a dospělé - Litoboř

Podruhé jsme uspořádali jezdecké odpoledne se soutěžemi: opičí dráha s vodičem a bez vodiče, a parkurek do 40 cm. Více zde.

 

 

20.6.  Vytrvalostní jízda (endurance) - Lázně Bělohrad

S Jessie jsme se zúčastnili endurance v Lázních Bělohrad. Umístili jsme se na 3. místě.

 

14.6.  Vytrvalostní jízda (endurance) - Kal u Pecky

S Jessie jsme úspěšně absolvovali vytrvalostní jízdu stupně Z (40 km) s umístěním 3. místa (dostali jsme pohár). Pro Jessie to byla její první účast na vytrvalostních závodech.

 

6.6.   I. sportovní pony jezdecké odpoledne pro děti - Litoboř

V sobotu 6.6. jsme uspořádali pony odpoledne pro děti i dospělé. Jezdci se mohli zúčastnit soutěží: opičí dráha s a bez vodiče, parkůrky od 40 do 60 cm. Více o této akci najdete na této stránce (umístění, sponzoři této akce, fotografie, pozvánku, ...).

   

 
9.5.  II. celorepublikový sraz pražských krysaříků - Ratibořice
V sobotu 9.5. jsme v Ratibořicích uspořádali II. celorepublikový sraz pražských krysaříků. Zúčastnilo se 17 pejsků v soutěži jednotlivců a 17 pejsků v soutěži skupin. Všichni zúčastnění odešli s dárky od sponzorů a mašličkou. Zároveň tím velmi děkujeme sponzoru KSK BONO a.s. a všem dobrovolníkům za pomoc a samozřejmě soutěžícím za účast. Fotky si můžete prohlédnout zde.

  

 
26.4.  Veřejný skokový a drezurní trénink - Hřibojedy-Hvězda
Zúčastnili jsme se veřejného skokového a drezurního tréninku v Hřibojedech-Hvězda s Jessie (Šárka Prouzová) a Juliánem (Monika Nováková). Fotky si můžete prohlédnout zde.
.